Repair Me

Social_Repair_294_.jpg

Det er ikke bare innholdet som er fantastisk i produktene fra Kevin Murphy, forpakningen er også utrolig fin å se på. De blå produktene er i den reparerende serien fra Kevin Murphy, som skal virke oppbyggende på et kjemisk behandlet eller svekket hår.

VI kan skrive mye om de ulike ingrediensene i produktene her for det er virkelig mye bra og spennende å fortelle om. Kevin Murphy kaller ofte produktene sine for "hudpleie for håret" på grunn av de avanserte og gjenoppbyggende ingrediensene de benytter seg av. Men det viktigste er likevel at samtlige av produktene fra Kevin Murphy er basert på naturlige ingredienser fra bærekraftige kilder, og emballasjen er av resirkulert materiale, resirkulerbar og biologisk nedbrytbar. I tillegg er produktene fri for parabener, sulfater, amoniakk, og er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Det er vel ikke rart at vi på Bech Frisør elsker dette merket? Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne produktene som passer perfekt for deg!

ProdukterMari Ruus