Marit´s vårfavoritter

Marits vårfavoritter.jpg

Marit jobber som frisør på salongen vår i Storgata og har vært hos oss i 20 år.
Hun har over tid funnet seg noen faste favoritter som hun anbefaler på det sterkeste.

  1. Zero gravity er den perfekte hårsprayen som gir godt hold uten kliss. Den er enkel å lett å børste ut og blir ikke tung. Uansett om jeg skal lage oppsett, fixxere eller fikse småhår, avslutter jeg alltid med denne. Etter 20 år i bransjen har jeg ikke prøvd bedre hårspray enn denne!

  2. Glamtex er et produkt jeg rett og slett ikke klarer meg uten. Denne tørrsjampoen har hold og "tupering” på boks. Spray den enkelt i bunnen av krona og på sidene hver morgen, så unngår du at håret faller sammen i løpet av dagen.
    Ps. Denne er også perfekt på dag nummer to om håret har lagt seg litt flatt.

  3. Caviar bond repair leave in heat protection spray. Har nettopp «oppdaget» denne. For meg som har bleket lengdene på håret har jeg behov for litt extra pleie etter balsam. Sprayer i håndkletørt hår, FØR jeg børster det . Blir ikke fet el oljete, håret føles sterkere og brekker ikke like lett, bygger opp kjemisk skadet hår, OG i tillegg er den varmebeskyttende for bruk av varmeverktøy

Alle produktene finner du i våre Bech-salonger.