Mirja´s vårfavoritter

Mirja redigerrt.jpg

Mirja jobber som frisør hos oss i Storgata og har vært hos oss siden 2013.

Jeg liker produkter som skåner og tar vare på håret, mine vår-favoritter gjør nøyaktig dette. Jeg har et fint, nordisk hår som fort blir flatt og livløst. Disse produktene gir håret tekstur og volum, påfyll av keratin og varmebeskyttelse.

Luxe oil kur (Keratin restore mask) gir håret godt med Keratin og fukt i form av oljer (jojoba, mandel og argan) Det lukter i tillegg himmelsk.

Doo.over er helt fantastisk for deg som har flatt og glatt hår. Det gir håret tekstur og volum og er lett å re-style med. Den minner litt om en tørrsjampo og gir håret en matt finish.

Therma Shape 2-in-1 spray er et must for deg som sletter eller krøller håret. Den gir godt med varmebeskyttelse og bidrar til å redusere skader på håret. I tillegg gir den også lett hold så den kan brukes som finishing spray og er enkel å bruke siden den er i gassform. Et flott produkt å ha med seg når du er på farta!