Lise´s vårfavoritter

Lise vårfavoritter.jpg

Lise er ansatt som lærling hos oss og har jobbet på Bech siden 2017.
Ta en titt på Lises vår- og sommertips.


Caviar rapid repair spray er en leave- in spray som gir øyeblikkelig glans og fuktighet til håret! Den beskytter og gjenoppbygger hår som er skadet.
Tips! Spray i fuktig hår før føning og i tørt hår i løpet av dagen for å tilføre glans! 
Denne inneholder også UV-beskyttelse som beskytter håret når det er sommersesong. (510,-)

Olaplex nr. 6 bond smoother er det nyeste produktet i olaplex serien. Det er en reparerende stylingkrem som eliminerer frizz, gir fuktighet, bygger opp håret og styrker det innenfra! Inneholder varmebeskyttelse, vitamin E og kokkosolje. (299,-)

Kevin Murphy Anti gravity spray er en vektløs spray som gir volum. Spray den i røtter og lengder for fylde og mykt volum. Passer perfekt om du synes skum eller saltvannsspray blir for hardt. Det gir også en lengre følelse av renere hår. (369,-)