Emilia´s sommerfavoritter

Emilias sommerfavoritter.jpg

Emilia jobber som driftsleder på den ene salongen vår på City Nord.
Hun har jobbet hos oss siden 2014 og er en svært dyktig frisør med lang fartstid i bransjen.
Her er Emilia´s sommerfavoritter!

Jet set sun: Dette produktet gir en nydelig sommerglød uten å bruke masse tid i solen! Denne selvbruningsprayen gir deg en naturlig farge som raskt trekker inn i huden. Sprayflasken gjør det enkelt å påføre og jo mer du har på, jo brunere blir du!
Et Perfekt produkt for de som har en travel hverdag. (349,-)

Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector: Føler du at håret er dødt og livløst?
Denne leave-in sprayen gir håret fuktighet og glans, samtidig som den pleier farget hår og gir UV- og varmebeskyttelse! Du kan spraye det i vått hår før du føner, men også i tørt hår for å gjenvinne mykhet.
En perfekt spray for "dag nummer 2" når håret skal styles. Passer til alle hårtyper, farger, teksturer og lengder. (329,-)

Hair shake: Hvem vil ikke ha volum, men samtidig en lett og "ren" følelse i håret? Du kan få den følelsen med Hair shake! Med denne sprayen oppretter du både tekstur og volum i tørt hår. Spray det i hodebunnen for å opprette et langvarig volum. Passer til både langt og kort hår! (349,-)

Ingrid Bech