Jenny´s sommerfavoritter

Jenny-sommerfavoritter.jpg

Jenny har vært ansatt hos oss siden 2015 og jobber som frisør på en av våre salonger på City Nord. Hvis du trenger volum og fylde, silkemykt hår eller et produkt som gjenoppretter fuktighetsbalansen, burde du ta en titt på lista under.

Caviar volume mist er perfekt for deg som vil ha volum uten å kjenne på følelsen av å ha masse produkt i håret. Denne gir deg volum, fylde og fukt, samtidig som den frisker opp og gir glans til håret. 468,-

Intense hydrator er min absolutte favorittkur! Den gir 70% fuktighet og 30% proteiner, etterlater håret ditt silkemykt og reparere håret. Perfekt for et kjemisk behandlet hår som trenger kjærlighet. Den kan også brukes som både kur og balsam. 379,-

Kms revival cream er et leave-in produkt som jeg bruker på nesten alle mine kunder. Den gir fantastisk glans og fuktighet, og er perfekt å ta med seg til varmere strøk for å gjenopprette fuktighetsbalansen og styrke i håret. Den kan brukes både i tørt og vått hår. 287,-

Ingrid Bech