Anette´s sommerfavoritter

Anettes sommerfavoritter.jpg

Anette jobber som frisør hos oss på City Nord og har vært ansatt hos oss siden 2016. Hvis du skal reise til varmere strøk i sommer eller ønsker silkemykt hår, anbefaler vi at du tar en titt på listen under.

Sun protect shimmer oil er perfekt nå som sommeren er her. Sprayen beskytter håret og hodebunnen mot solen og gir en fantastisk glans. Jeg kan rett og slett ikke gå ut døren uten denne på sommeren! (169,-)

Love touch shine spray har blitt en av mine favoritter. Den reduserer frizz, gir en kjempefin glans og får håret til å se sunt og friskt ut. Denne sprayen er en må-ha spray som tillegg lukter helt fantastisk! (249,-)

Smooth again - en leave in kur som passer perfekt til deg som ønsker silkemykt hår. Den reduserer frizz og gir deg mye mer kontroll på håret. I tillegg til at håret ditt blir mykt og kontrollerbart, gir den masse pleie til håret slik at håret ditt ser friskt ut! (436,-)

Ingrid Bech